5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da hayati ögönen taşır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Başarılı bir tahliye tasavvurı, sarsıntı, baskın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Kapı Yangın Çıkış Kapısı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının çıbanladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bağırsakin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Başkaca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın bapsı ivedili çıkış ciğerin kullanılacaksa o mevsim vacip koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beşer yaşamını üs alan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Kanatlar içre şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin hamil plakaları mevcuttur.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve deprem afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların dirilikını kurtardığında elan bol anlaşılacaktır.

5-) Pencere gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Ayrıca yangın anında kadehın kırılmasını hapsetmek dâhilin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Report this wiki page